„#Selfie”, azi la final de Caravana Tiff la Medias

„#Selfie” cel mai de succes film romanesc din 2014 inchide azi Caravana Tiff la Medias. Filmul va rula de la ora 21:45 in Piata Corneliu Coposu.


--Selfie--un-film-deschis--pozitiv--colorat--numai-bun-de-vazut-

„#Selfie” spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventura a vietii lor incepe cu o escapada la mare. In loc sa stea acasa si sa invete pentru bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati, in ultimele doua zile dinainte de examenul maturitatii, iar acest lucru inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care ii cuceresc la mare par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.

In rolurile principale vor putea fi urmariti tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali si Alex Calin. Alaturi de acestia, distributia filmului este completata de actori titrati ca Razvan Vasilescu, Florin Calinescu, Alina Chivulescu si Razvan Fodor. Nu lipsesc nici vedete, precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Radulescu, Dan Chisu si George Vintila, care aduc un plus de nuante comediei prin scurtele lor interventii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.