Sedinta extraordinara pentru aprobarea bugetului

Consiliul Local al municipiului Medias se intruneste azi in sedinta extraordinara. In cadrul sedintei de la ora 16:00, consilierii vor vota bugetul local pe anul 2011.
Pe ordinea de zi sunt urmatoarele proiecte :

  • Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului local al municipiului Medias, a listei obiectivelor de investitii precum si a bugetelor si listelor de investitii pentru institutiile si serviciile publice de interes local infiintate si organizate prin hotarari ale Consiliului Local al municipiului Medias precum si obiectivele de investitii ale societatilor comerciale de realizat din bugetul local pe anul 2011.
  • Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al unitatilor de invatamant preuniversitar de stat din municipiul Medias, pentru activitatile finantate partial din venituri proprii, pe anul 2011.
  • Proiect de hotarare privind aprobarea Proiectului Tehnic si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Retea apa si canalizare menajera pe str. Mosnei pana la Elesteu din municipiul Medias”.
  • Proiect de hotarare privind efectuarea unui schimb de imobile intre municipiul Medias si SC Gospodaria Comunala SA Medias.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.