Seară medievală în curtea Muzeului Mediaş

Continuă seria evenimentelor intitulate generic „Vineri seara la muzeu“. În data 17 iulie a.c., începând cu ora 19.30, Primăria Municipiului Mediaș prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret vă invită în curtea Muzeului Municipal la „Festivalul Mediaș Cetate medievală în vreme de restriște“, regândit și adaptat la situația epidemiologică actuală.

Evenimentul debutează cu premierea a doi medieșeni ce au descoperit și donat o piatră de hotar a orașului de la sfârșitul Evului Mediu și continuă cu cântece și dansuri medievale, spectacol cu cai, spectacol cu foc și teatru medieval.

Spectacolele sunt susținute de ordinele Cavalerești medieșene: Grupul de Reconstituire Istorică Teutonii Transilvaniei, Straja Cetății Mediaș și Paladinii de Terra Medies. La eveniment vor fi prezenți Truverii cu o inedită piesă de teatru medieval.

Accesul la acest eveniment se face în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor în vigoare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.