Seara de folk cu Iulia Caraiman si Om Bun

Vineri, 5 aprilie a.c., mediesenii sunt invitati la o seara de folk la Restaurantul Traube. Protagonistii evenimentului sunt Iulia Caraiman si grupul Om Bun. Concertul incepe la ora 19:30 si rezervari se fac la numarul de telefon 0756.455.241. Spectatorii o sa fie premiati cu CD-uri din partea protagonistilor.

Iulia Caraiman a debutat in 1997 la Braila, in Cenaclul lui Adrian Paunescu „Si totusi iubirea”, o continuare a Cenaclului “Flacara”. In perioada 2003 – 2004 sustine concerte alături de formaţia blues Ora H si alaturi de formatia pop-rock Dama cu Camelii. A studiat la Scoala Populara de Arte Brasov, sectia canto-muzica usoara si Facultatea de Litere(specializarea limba engleza-limba franceza), in cadrul Universitatii Transilvania, Brasov.

Sustine recitaluri de muzica folk in cadrul concertelor de caritate “Folk vindecator de suflete” pentru Fundatia Hospice Casa Sperantei, Sala Reduta, Brasov ( 3 editii ) si recitaluri la Festivalul National “Dor de Munte” din Pestera, Brasov, organizat de Asociatia Respect si la alte evenimente cum ar fi: Festivalul “Drumul Painii” la Cristian – 2015, ”Zilele orasului Ghimbav” – 2015, ”Festivalul ecvestru” la Rasnov – 2016 alaturi de alti colaboratori.

Om Bun activeaza din 1995, cand au castigat trofeul la festivalul Om bun din Bucuresti. Formula actuala este un duet tata – fiica, Codrut si Teodora. Au urmat de-a lugul anilor diverse premii la festivaluri de folk. Cele mai recente premii le-au fost decernate la Festivalul Castanilor la Ploiesti, premiu de interpretare, iar cel mai recent la Festivalul  Medias Cetate Seculara, locul 2, la individual ( Codrut Beleaua ). Grupul a editat si doua albume folk, Zbor prin beton – 1997 si Revelatie – 2014..

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.