Seara caritabila, cu muzica si poezie

”Nu-mi spune! Canta…” este genericul sub care se va desfasura joi, 24 martie a.c., o seara de folk, la Medias. Seara, cu scop caritabil, include, intr-o succesiune inedita, momente de muzica folk si poezie, ai caror protagonisti sunt Krista Lurtz si invitatii sai: actorii Zoltan Butuc si Mihai Giuritan. Incepand cu ora 19, acestia vor evolua in spatiul L`Amour Caffé (de la Blocul Curb).

seara folk Krista Lurtz

La eveniment, organizat de Asociatia Culturala ”Mediasul nostru”, accesul se face pe baza invitatiilor. Rezervarile pot fi facute la telefon 0734-237045. ”Fondurile rezultate in urma donatiilor sunt destinate Crucii Rosii – Subfiliala Medias, pentru numeroasele cazuri pe care cei de aici le au de gestionat, mai cu seama in aceasta perioada”, spune Krista Lurtz.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.