Se redeschide Muzeul Municipal Mediaș

Muzeul Municipal Mediaș își redeschide expozițiile pentru publicul vizitator, din data de 18 mai 2020, respectând recomandările de siguranță publică pentru reluarea activității în sectorul cultural creativ.

Având în vedere că muzeele fac parte din categoria serviciilor cu potențial mediu-ridicat de răspândire a infecției cu virusul SARSCOV-2, Primăria Municipiului Mediaș prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret aplică măsurile de protecție privind angajații precum și cele care privesc accesul și contactul cu publicul vizitator.

Angajații muzeului vor purta măști, respecta respecta regulile de distanțare socială și normele de igienă.

Pentru vizitatorii muzeului s-au luat următoarele masuri conform prevederilor legale:

  1. anunțuri referitoare la limitarea accesului și obligativitatea purtării măștii;

  2. marcarea cu bandă adezivă a holurilor și a sălilor de expoziție, pentru crearea unui flux coerent de parcurgere a spațiilor;

  3. montarea unui dozator cu dezinfectat la intrarea in muzeu;

  4. achiziționarea un pistol pentru luarea temperaturii vizitatorilor, cât și a angajaților muzeului;

  5. achizitionarea de distanțiere pentru delimitare spatiului de asteptare la intrarea în muzeu;

‘Îi așteptăm cu drag pe vizitatorii care vor dori să vadă expozițiile noastre, asigurându-i că facem toate demersurile necesare pentru ca noi toți să fim în siguranță, să ne bucurăm de vizita în muzeu și să ne simțim protejați’, spun reprezentanţii administraţiei. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.