Se angajeaza asistenti maternali

Avand in vedere deficitul de personal cat si numarul mare de copii pentru care se solicita instituirea unei masuri de protectie, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu recruteaza persoane – potentiali asistenti maternali profesionisti (AMP), in vederea pregatirii acestora pentru a fi atestati ca AMP, pentru a asigura prin activitatea pe care o vor desfasura la domiciliu, cresterea, ingrijirea si educarea copiilor care pot beneficia de masura de protectie speciala la asistent maternal profesionist, grupa de varsta a copiilor fiind 0-2 ani.

donatie haine copii Medias

Persoanele interesate trebuie sa se prezinte la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu (Sibiu, str. Mitropoliei, nr.2), la Serviciul Management de caz pentru Asistenta Maternala (tel.0269.23.20.66 int.43) pentru a primi toate informatiile necesare si a fi consiliat de specialistii serviciului.

Dupa etapa de informare, persoanele interesate vor intocmi un dosar, se va realiza evaluarea persoanei si familiei, persoana va urma un stagiu de pregatire in asistenta maternala, iar la final, dupa caz, se va propune atestarea ca asistent maternal profesionist de catre Comisia pentru Protectia Copilului Sibiu si angajarea din momentul in care iau in plasament copilul/copiii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.