Şcoala Generală nr.4 campionă la mediu

Elevii Şcolii Generale nr. 4 din Mediaş au câştigat locurile I la concursul lansat de Garda Nationala de Mediu. Concursul a implicat timp de 2 luni, pe copiii de la 8 unităţi de învăţământ (Şcoala Generală nr.4,9,16 şi 24 din Sibiu, şcolile 3 şi 4 din Mediaş, Şcoala din Selimbăr şi Colegiul Economic George Bariţiu din Sibiu) care prin mijloace adecvate vârstei (desen pentru clasele I – IV, compunere pentru V – VIII) au redat cine sau ce acţionează negativ asupra naturii. Câştigătorii au fost desemnaţi de Ziua Internaţională a Mediului, după cum urmează: la categoria desen, locul I – Ungureanu Andreea (clasa III, Şcoala Generală nr.4 Mediaş) şi la categoria eseu, locul I – Buta Francesca (clasa VII A, Şcoala Generală nr.4 Mediaş).
Competiţia a fost demarată cu ocazia Zilei Garzii de Mediu a fost dedicată şcolarilor şi liceenilor şi se înscrie în programul de educare a tinerilor în privinţa protecţiei mediului.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.