Scoala de balet Veronica reincepe cursurile

Povestea balerinei Catana Veronica a inceput la Medias, cu ani in urma, odata cu vizionarea unui film avand ca subiect viata primei balerine a Operei din Moscova. Veronica a urmat cursurile de balet ale Casei Pionierilor, dupa care si-a continuat studiile la Cluj, Koln si a ajuns sa isi deschida propria scoala de balet in Statele Unite ale Americii.

Povestea acestei mediesence care, dupa 15 ani petrecuti pe scenele mondiale, a revenit in orasul natal cu dorinta sa ii invete pe copii arta baletului continua si-n aceasta toamna.

Scoala de balet Veronica va reincepe cursurile de balet, jazz si hip-hop din data de 4 septembrie a.c. Inscrierile se pot face telefonic, pe parcursul lunii august, la numarul de telefon 0752 142 444.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.