Schimbari la echipa Gaz Metan Medias

Gaz Metan si-a asigurat serviciile lui Andrei Marinescu. Miercuri dupa-amiaza, portarul in varsta de 31 ani a semnat, cu gruparea de pe Tarnava Mare, un contract valabil pentru un sezon. Marinescu s-a alaturat lotului condus de Cristian Pustai si a efectuat ieri primul antrenament in tricoul alb-negru.

ANDREI MARINESCU
ANDREI MARINESCU

Fundasul Sergiu Muth nu mai este jucatorul Gazului Metan. In cursul zilei de marti, acesta si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu gruparea de pe Tarnava Mare. Muth doreste sa urmeze o alta cariera si a decis sa paraseasca echipa. Clubul Gaz Metan ii multumeste pentru toata activitatea depusa la Medias si ii doreste succes in tot ceea ce si-a propus sa faca de acum inainte.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.