Schimbari in managementul CSU Atlassib Sibiu

Urmare a situatiei dificile prin care trece echipa de baschet de Liga Nationala a CSU Atlassib Sibiu si a faptului ca obiectivele propuse la inceputul acestui sezon nu vor putea fi atinse, Mircea Vulc a decis sa se retraga.

Mircea Vulc, directorul CSU Sibiu, a decis ieri, sa se retraga din conducerea echipei de baschet, dupa 44 de ani in care a activat la echipa galben-albastra, lasand locul unei echipe manageriale, mai tinere. Din pacate, rezultatele slabe ale echipei de baschet, l-a determinat sa ia aceasta decizie. Ea a fost prezentata de Mircea Vulc Consiliului de Administratie, din care fac parte: Marian Caraus (presedinte CA), Mihai Sanislav, Daniel Micu, Cornel Benchea, Adrian Miron si Laurentiu Buduleci.

CSU SIBIU

Consiliul de administratie a luat act de decizia lui Mircea Vulc si a nominalizat la conducerea echipei de baschet pe Horatiu Floca, actual manager sportiv, si Laurentiu Buduleci, membru in consiliul de administratie al CSU Sibiu de 2 ani si partener important al echipei. Horatiu Floca este de 12 ani unul dintre cele mai importante ”motoare” ale echipei sibiene de baschet si membru in Biroul Federal al Federatiei Romane de Baschet. Laurentiu Buduleci, este unul dintre cei mai apropiati si activi parteneri ai echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu.

Consiliul de Administratie  a decis sa il confirme pe Catalin Vulc ca antrenor interimar al echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu, pana la finalul acestui sezon. „Vrem sa va informam ca, in ceea ce priveste antrenorul echipei, pentru sezonul urmator exista discutii avansate cu reputatul tehnician Dan Fleseriu, sibian, campion national, in anul precedent, cu echipa CSM Tirgoviste. Acesta va fi cel care va avea libertatea sa isi formeze o echipa puternica, in jurul sau, o echipa competitiva, care sa ne reprezinte orasul la cel mai bun nivel. Vrem, pe aceasta cale sa le multumim tuturor celor care sunt alaturi de echipa, chiar si in aceste momente si le solicitam sa ne ramana alaturi in continuare. La finalul sezonului 2014-2015, noua conducere va organiza o conferinta de presa in care va prezenta planul managerial, intentiile si obiectivele pe care si le va asuma”, spun reprezentantii echipei sibiene.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.