Sarbatoare muzicala – Riff 50 de ani (foto & video)

Aseara a avut loc concertul aniversar al prietenilor de la formatia Riff, care a implinit 50 de ani de activitate. In Piata Habermann din Sibiu au participat 200 de spectatori, iar cei care nu au mai avut voie in piata, au vazut concertul de dincolo de garduri.Mai jos postez o galerie foto si cateva momente video.

Cu emotie Florin Grigoras si-a prezentat colegii care i-au fost alaturi inca de la inceputuri, cand au cantat sub numele de Sonic. Formatia a interpretat piesele de pe albumul aniversar “Ratacit in paradis” si melodii de pe celelalte materiale dicografice sau proiectul “Cenusa timpului”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.