Săptămâna viitoare debutează la Mediaș, Povestea vinului

Săptămâna viitoare debutează la Mediaș, evenimentul „Povestea vinului”. În cadrul evenimentului „Povestea vinului” 16 crame vor spune 16 povești frumoase dar total diferite. Fiecare vin ne spune o poveste. În primul rând este povestea originilor sale, a locurilor în care s-a născut, a ținuturilor care l-au generat și a oamenilor care l-au produs. Sunt povești bogate în umanitate, meșteșug și tradiții și este frumos să te lași sedus de ele și să fii purtat în această călătorie imaginară a vinului.

Medieșenii sunt asteptați cu drag sâmbătă 9 și duminică 10 octombrie a.c., la Hanul Greweln . Eveniment organizat și susținut de către SN Deco Group cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate, în parteneriat cu The Wine Corner.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.