Saptamana Mondiala a Alaptarii – 1-8 august 2016 Medias

Anual, in prima saptamana din august, intreaga lume sarbatorește minunea laptelui matern. Anul acesta, grupul de sprijin in alaptare ”Alapteaza cu succes – Medias” vrea sa marcheze aceasta saptamana si la Medias, propunandu-va diverse activitati.
„Toate mamicile care vor naste in perioada urmatoare la Medias vor primi un pliant cu informatii despre beneficiile alaptarii pentru copii si mame. Miercuri, 3 august, de la ora 17, invitam toate burticile, mamicile si taticii la un picnic in Parcul Greweln, unde vom discuta despre alaptare si nu numai. Luni, 8 august, de la ora 17, va așteptam la Biblioteca Municipala ”St. L. Roth” Medias pentru a urmari impreuna proiectia documentarului ”Pasi spre condtientizare – Indraznesc sa alaptez”, realizat de Asociatia Lion Mentor. In fiecare zi vom publica pe pagina evenimentului articole, poze interesante legate de alaptare”, precizeaza organizatorii.
picnic 1
afis documentar
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.