“Saptamana Altfel”, la Clubul de echitatie Transylvania

Clubul de echitatie Transylvania, din Copsa Mica, a participat si in acest an la “Saptamana Altfel”. Saptamana trecuta, mai multi elevi din Medias, Seica Mare si Copsa Mica au avut bucuria sa petreaca cateva ore la clubul de echitatie, care dispune de 16 cai. Elevii au vizitat grajdul, au calarit si s-au dat cu trasura, fiind foarte incantati de timpul petrecut in compania animalelor.

Club Echitatie Transylvania_1

“Multumim pentru ospitalitate si pentru pasiunea cu care ati predat azi lectii copiilor de clasa a V-a de la Scoala Hermann Oberth Medias despre respect si dragoste fata de cai!”, a scris Sorina Dinea, pe Facebook, dupa vizita.

“Felicitari Clubului de Echitatie Transylvania pentru implicarea in activitatile din „Scoala altfel”!!!! Copiii au venit acasa foarte incantati de toata „povestea de vis” in care au fost direct implicati! RESPECT!”, a adaugat Delia Draghici, de la Liceul Nicolae Teclu din Copsa Mica.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

27 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.