Sambata si duminica este Targul olarilor la Sibiu

In acest week-end la Sibiu vom avea parte de o noua editie a Targului olarilor. Cea de-a 47-a editie a Targului olarilor, organizat de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cindrelul – Junii, in colaborare cu Muzeul ASTRA, se  va desfasura in perioada 7-8 septembrie 2013 intre orele 9:00-20:00 in Piata Mare din Sibiu.

Targul Olarilor 2013

Au fost invitati 220 de olari, din toate toate zonele etnografice, care vor prezenta ceramica decorativa si utilitara si vor face demonstratii practice la roata olarului. Din program mai face parte un atelier de modelare lut, organizat de Magic Hand’s Studio cu participarea artistului plastic Andrei Pandea sub motto-ul  „Inspiratia nu vine, inspiratia e in noi”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.