Sahistii medieseni se intrec la Baile Olanesti

28 de elevi din Medias si Darlos participa, in aceste zile, la Campionatul National Scolar de Sah ”Elisabeta Polihroniade”-Echipe Mixte Editia a V-a, 2017. Competitia se desfasoara la Baile Olanesti.

Elevii sunt de la urmatoarele unitati de invatamant: Sc. Gim. ”George Popa”, Sc. Gim. ”Ciresarii”, Sc. Gim. ”C.I. Motas”, Sc. Gim. ”Mihai Eminescu”, Liceului teoretic ”Axente Sever”, Liceul teoretic ”St. L. Roth”, Sc. Gim. ”Ioan Morar” Darlos. Competitia a fost organizata de Asociatia Clubul Sportiv “Elisabeta Polihroniade”, impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Tineretului si Sportului, Federatia Romana de Sah, Inspectoratul Scolar al Judetului Sibiu si sustinuta de SNGN Romgaz SA.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.