Sahistii-boboci medieseni, pe podium

La primul turneu de sah oficial la care au participat, bobocii clubului Terasah Medias, antrenati de Emil-Aurel Deliman, s-au clasat pe podiumul de premiere la grupa lor de varsta. Turneul s-a desfasurat sambata, 16 aprilie a.c., si a fost gazduit de Scoala Gimnaziala din Iernut, judetul Mures.

Premiantii Turneului de sah Iernut Apr.2016

Scoala a gazduit turneul interscolar si interjudetean la care au participat 29 de jucatori nelegitimati (baieti+fete) din scolile municipiilor Targu Mures, Ludus, Iernut, Tarnaveni, Medias si Sibiu.

Premiantii medieseni sunt: Luca Boitor – Scoala Gen. Nr.2 ”George Popa” David Chisalita – Scoala Gen. Nr.8 ”C.I. Motas” Raul Mitrache – Scoala Gen. Nr.3 ”Ciresarii” Tudor Mitrache – Scoala Gen. Nr .3 ”Ciresarii” Mihai Onoriu Stanila – Scoala Gen.Nr.3 ”Ciresarii”.

Premiantii medieseni la Iernut Apr.2016

„Fiind prima lor iesire pe esichierul sahist, primul turneu si, mai ales, in deplasare, bobocii mediesenii au reusit cu brio sa faca primii pasi spre victorii la tabla de sah, in afara turneelor simulate in cadrul antrenamentului de la club. S-au confruntat cu adversari de aceeasi talie si valoare, dar, cu rabdare si mult tact, au reusit sa ajunga in plutonul fruntas al grupei lor de varsta. In cadrul intrecerii, am avut parte de cateva partide reusite. Emotiile prin care au trecut micii sahisti au fost urmate de lacrimi de bucurie sau tristete, ceea ce e firesc intr-o astfel de competitie oficiala”, spun reprezentantii Terasah Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

41 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.