Sa ne aducem aminte de Ioan Gyuri Pascu!

 Azi dimineata, m-a sunat un prieten care, de obicei, ma inveseleste cu bancuri. De aceasta data, insa, apelul avea sa-mi aduca vestea ca, la primele ore ale diminetii, a murit prietenul nostru comun, Ioan Gyuri Pascu. Gyuri a fost un om de cultura, legat de Medias, unde si-a inceput cariera artistica.

Ioan Gyuri Pascu and The Blue Workers_5

In decembrie, anul trecut, cantaretul a fost presedintele juriului la Festivalul Concurs de Muzica Folk ”Medias Cetate Seculara”, unde a sustinut si un concert. La Festivalul “Porcul de Bazna”, din vara anului trecut, ne-am revazut cu placere si am rememorat impreuna cateva din amintirile sale, pentru cartea “Mediesenii rock and roll”.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, prieten drag!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

128 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.