S-au pus în vânzare bilete de degustare la Povestea Vinului la Mediaș

Accesul la sesiunile de degustări la Cramele prezente la Povestea Vinului la Medias se va face prin achiziționarea unui cupon. Prețul este de 50 lei și include degustarea a minim 4 vinuri (maximul 30 ml/vin) de la fiecare din cele 27 crame. Pe cupon se va ține evidența participarii la degustare, astfel că îl puteți folosi pe parcursul unei zile sau mai multe. Totuși, dacă doriți să degustați de mai multe ori de la aceeași cramă va trebui să achiziționați mai multe cupoane.
Totodată dacă doriți sa cumpărați un vin care vă place în urma degustării, puteți să-l cumpărați la pahar sau sticla.
Accesul la concerte de muzică live este liber, nu este condiționat de achiziția unui cupon de vinuri.
Biletul de degustare costă 50 lei și poate fi achiziționat în timpul evenimentului de la punctele special amenajate sau de la unul din partenerii evenimentului de mai jos începând de Sâmbătă 17 septembrie a.c.:
The Winer Corner – Piața Regele Ferdinand I, nr. 9, Mediaș
Hanul Greweln – Str. Greweln nr. 1, Medias
The Dot – Str. St. Ludwig Roth nr. 14, Medias
Friends – Str. Petru Rares nr. 1, Medias
SNDECO Showroom – Soseaua Sibiului nr. 182, Medias

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.