S-a amanat concertul de fanfara

concet fanfaraDirectia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret anunta amanarea concertului de fanfara programat a se desfasura azi, 24 martie a.c., deoarece aceasta zi a fost decretata zi de doliu national pe teritoriul Romaniei, in memoria victimelor atentatelor din Bruxelles si in semn de solidaritate cu cetatenii belgieni.

Purtatorul de cuvant al Executivului a anuntat ca, in sedinta din 23 martie a.c., s-a decis ca ziua de 24 martie 2016 sa fie zi de doliu national in semn de solidaritate cu cetatenii belgieni. Astfel, „in zilele de doliu, institutiile publice arboreaza drapelul in berna, iar televiziunile si radiourile isi adapteaza programul. Manifestarile culturale, artistice si sportive vor fi reprogramate”, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, dupa sedinta de miercuri.

Asadar, concertul de fanfara organizat de catre Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias, programat a se desfasura astazi in Piata Regele Ferdinand I, se amana pentru o data care va fi anuntata ulterior.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.