Rotaract Pre-Christmas Party

Rotaract Medias va demara in aceasta saptamana primul proiect „Joaca de copil”. Proiectul are ca scop amenajarea unui spatiu de joaca in cadrul Sectiei de Pediatrie a Spitalului Municipal Medias. In acest sens, in data de 8 decembrie 2012, incepand cu ora 22, mediesenii sunt invitati la Rotaract Pre-Christmas Party – la Central Park – o petrecere cu strangere de fonduri. Va fi muzica buna  cu DJ JYO, tombola cu obiecte donate de membrii Rotaract Medias si distractie la maxim. Atat banii de pe biletele de intrare, care vor fi 10 lei, cat si cei adunati in cutia cu donatii vor fi utilizati pentru amenajarea spatiului de joaca. In preajma Craciunului,se va inaugura noul spatiu de joaca, iar Mosul le va aduce cadouri copilasilor nevoiti sa-si petreaca sarbatorile in spital.

Detalii am aflat de la Ina Lupu,  presedinta Rotaract Medias in interviul de mai jos.

 

Rotaract este o organizatie internationala de tineri cu varsta intre 18 si 30 de ani, aflata sub umbrela Rotary International – una dintre cele mai mari asociatii umanitare din lume. Rotaract Medias a luat fiinta o data cu Rotary Medias in anul 2000, iar dupa o pauza de cativa ani, revine in forta. In prezent, noul Rotaract Medias este format din 15 tineri dornici sa-si foloseasca abilitatile si cunostintele in folosul comunitatii locale.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.