Roland Hermann si maimuta problema

Acum doua zile Roland Hermann a revenit cu o postare pe blogul sau. Fiind plecat intr-o noua misiune umanitara in Ciad, Roland nu prea are posibilitatea sa posteze des. In materialul de duminica ne povesteste cum l-a ademenit pe Red, o maimuta problema care este se pare hotul de serviciu in zona.

Am fost vizitat de Red, maimuta problema. Nu e bine sa il  lasi in casa pentru ca se pricepe la furat si fugit. Il intereseaza cheile, cablurile, incarcatoarele de telefon, castile, monedele, fructele pe care le poate apuca si cara. Macar de le-ar manca in intregime. Odata l-am surprins furand guava pt ca e mai mica. A fugit cu ea afara. De indata ce ajunge la o distanta suficient de mare sa ii confere un oarecare sentiment de siguranta se aseaza,  musca doar odata iar apoi parca vrand sa iti  faca in ciuda fara sa termine de mancat arunca fructul pe jos si revine sa fure inca o guava. […..]

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.