Roland Hermann propune „Viata prinde aripi”

De cateva zile medieseanul Roland Hermann propune proiectul „Viata prinde aripi”. Prin acest proiect derulat pe facebook Roland incurajeza sprijinirea persoanelor bolnave (de cancer sau care au nevoie de transplant) pentru a ajunge (in special pe calea aerului) la clinica sau spitalul in care urmeaza sa se efectueze tratamentul.

Pot solicita sprijin doar persoanele in cauza sau apartinttori (parinti, copii, frati, soti) dentinatori de cont Facebook pe numele lor. Solicitantul trebuie sa posteze documente scanate care sa ateste veridicitatea cu protejarea (cenzura) cand este cazul sau acordul persoanelor terte care apar pe documente (numele, semnatura, parafa medicilor sau altor persoane ). Roland Hermann sau FORMS (ONG partener) trebuie saprimeasca o copie scanata fara cenzura a documentelor care sa ateste veridicitatea cazului in vederea verificarii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.