“Rock sub secera si ciocan” se lanseaza la Medias

Asociatia Culturala “Mediasul Nostru” va invita la o noua lansare de carte. Joi, 8 decembrie, de la ora 18:00, la Casa Gazelor Naturale va avea loc lansarea primului volum din trilogia referitoare la istoria rockului romanesc, intitulat ROCK SUB SECERA SI CIOCAN (perioada 1961 – 1989). La eveniment vor vorbi despre rockul mediesean Lutz Connert (Magic) si Otonel Neamtu (Medium Club). Intrarea este libera.

afis rock sub secera si ciocan medias

Editura Hyperliteratura, impreuna cu Nelu Stratone, realizatorul celebrei emisiuni radio A lu’ Nelu, intre 1992 si 2007 (timp in care i-au calcat pragurile studiourilor peste 500 de formatii), dar si autorul a sute de articole fie in reviste de specialitate, fie colaborari in diverse carti de istorie a fenomenului rock in Romania, au realizat o cronica a muzicii rock in Romania.

Cartea este o enciclopedie personala, care cuprinde povestea a peste 50 de ani de rock autohton, incepand cu anii ’60, traversand tulburatoarea perioada comunista si etapele ei dificile, ajungand in explozia anilor ’90 si terminand cu cel mai recent capitol, rockul de dupa 2000, si mergand pana la momentul tragic #Colectiv, unde autorul cartii a fost chiar prezent la concertul celor de la Goodbye to Gravity. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.