RESCORING HANS RICHTER – CelloFun feat. Irina Margareta Nistor

Stagiunea de concerte „Orgelsommer 2017” a Bisericii Evanghelice Sf. Margareta din Medias va invita la cine-concertul RESCORING HANS RICHTER – CelloFun feat. Irina Margareta Nistor. Proiectie de filme experimentale cu sound-design live.

Selectia din program cuprinde toate scurt-metrajele lui Hans Richter (care s-au pastrat pana azi) din perioada 1921-1931, aducand astfel în atentie un posibil portret alb-negru în miscare al unui creator original si surprinzator, mai putin cunoscut publicului actual, cinefil si nu numai. Proiectia este însotita de sound-designul original al trupei CelloFun, bazat pe improvizatie, efecte electronice si foley, dar si de imagini din viata si creatia plastica a lui Hans Richter, completate cu scurte pasaje din scrierile sale estetice, în lectura inconfundabila a „vocii filmelor”, Irina Margareta Nistor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.