Remember : Puiu Pintilescu

Azi se implineste un an de zile de cand Puiu Pintilescu a incetat din viata. Am fost coleg cu Puiu la Radio Medias 725 si am realizat impreuna foarte multe emisiuni si am avut proiecte legate de muzica si showbiz.

Puiu Pintilescu

Impreuna am pus la cale in anul 1996 turneul de promovare a celor de la Cripple Creek Band in Romania la 7 posturi de radio si 4 televiziuni si lansarea albumelor lor la Iasi. Pe langa faptul ca era un mare colectionar de discuri, Puiu a si compus muzica electronica sub numele de Marionett si a realizat coloana sonora a mai multor piese de teatru.

1. „Orasul Mincinosilor” de Frantisek Lange, regia Geo Balint, Teatrul pentru copii si tineret Vasile Alecsandri, Bacau.

2. „Rataciti in Amurg” de George Genoiu, regia Constantin Dinischiotu, scenografia Geo Balint si Cristina Ciobanu, Teatrul Bacovia, Bacau.

3. „Ingeri si Gunoaie” dupa Samuel Beckett, regia Geo Balint, Teatrul La Muzeu – Muzeul Literaturii Romane, Bucuresti.

4. „Micul Print” de Antoine de Saint-Exupery, regia Geo Balint, Teatrul de animatie Bacovia, Bacau.

5. „3 Frati Imparati” dupa Petre Ispirescu, regia Geo Balint, scenografia Mioara Buescu (Teatrul Tandarica, Bucuresti – laureata al premiului „Erasmus” – Olanda), Teatrul de animatie Bacau.

6. „Amprenta Exilului” de George Astalos, Teatrul Bacovia, Bacau. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.