Remember: Papagalita si Curcanul

In acest an se implinesc 30 de ani de la premiera piesei de teatru Papagalita si Curcanul de Robert Thomas, pusa in scena de trupa de teatru a Casei de Cultura a Sindicatelor din Medias. Premiera a avut loc in toamna anului 1985 si comedia a avut succes la public, fiind prezentata de 16 ori pana in vara anului urmator. Actorii medieseni au jucat piesa si pe scena Teatrului National Tg. Mures, Tarnaveni si Blaj, fiind reluata pentru cateva reprezentatii si in anul 1993.

 Papagalita si Curcanul

 

Papagalita si Curcanul de Robert Thomas

Distributie : Alice Postic – Horatiu Apan, Heri Grandin – Romeo Oreian, D-l Rocher – Reinhold Henning si Traian Schiopu, Clara Rocher – Sanda Briciu, Susanne Brisard – Elena Oprean, Virginie Renoir – Elena Calin Ban, Robert de Charance – Dan Marinescu, Maxim – Robert Knall si Zoltan Vas, D-na Tachard – Liliana Vas, D-l Prague – Wilhelm Graef.

Regia artistica – Horatiu Apan

Regia tehnica – Romeo Oreian

Scenografie – Dan Marinescu

Sufleur – Liliana Beju

Lumini – Gheorghe Banu

Sonorizare – Wilhelm Graef.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

61 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.