Remember: Orchestra de Estrada a Casei Pionierilor Medias (audio)

Azi continui istoria muzicala medieseana cu o noua inregistrare document. De aceasta data, este vorba despre o melodie interpretata in anul 1972 de Orchestra de Estrada a Casei Pionierilor din Medias.
In anul 1972, Orchestra de Estrada a Casei Pionieilor din Medias a reprezentat Romania la un concurs international la Belgrad, sub conducerea domnului Stirner. Orchestra de estrada era formata din: Helmut Müller (trompeta), Hans Wönner (clarinet), Friederich Maiterth (saxofon), Walter Schmidt (trombon), Walter Schulleri (trombon bas), Willy Mantsch (chitara solo, vocal), Nazarica Costea (vocal, chitara armonie), Iustin Rusu (chitara bas), Dorin Radu(orga), Gheorghe Calburean (baterie) si Sanda si Elena Carstea (vocal).

 
Melodia “A doua tinerete” a fost compusa de George Grigoriu, pe versurile lui Aurel Giurgiu si Romeo Iorgulescu, si interpretata in original de Cristian Popescu. George Grigoriu a activat alaturi de fratii sai, Cezar si Angel, de la finele anilor cincizeci si pana la jumatatea anilor ’60 în cunoscuta formatie Trio Grigoriu.

 

Comentarii

42 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.