Remember: Mediasul, dupa inundatia din 1970 (video)

A fost postat pe internet un film documentar de sapte minute, care contine imagini cu Mediasul, din anul 1970. Filmul realizat de catre Studiourile O producţie a Studiolului Cinematografic ,,Alexandru Sahia” Bucuresti,  prezinta modul in care mediesenii isi reiau viata normala dupa trecerea apelor, la cea mai mare inundatie cauzata de raul Tarnava Mare.

La inceputul filmului este urmatoarea mentiune : “Am dedicat acest film locuitorilor din zona industriala a Mediasului, lucratorilor de la Uzinele textile Tarnava si Uzinele Emailul Rosu, pe care i-am cunoscut la sfarsitul lunii mai 1970, in primele zile ale refacerii.”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

22 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.