Remember: Mediasul, dupa inundatia din 1970 (video)

A fost postat pe internet un film documentar de sapte minute, care contine imagini cu Mediasul, din anul 1970. Filmul realizat de catre Studiourile O producţie a Studiolului Cinematografic ,,Alexandru Sahia” Bucuresti,  prezinta modul in care mediesenii isi reiau viata normala dupa trecerea apelor, la cea mai mare inundatie cauzata de raul Tarnava Mare.

La inceputul filmului este urmatoarea mentiune : “Am dedicat acest film locuitorilor din zona industriala a Mediasului, lucratorilor de la Uzinele textile Tarnava si Uzinele Emailul Rosu, pe care i-am cunoscut la sfarsitul lunii mai 1970, in primele zile ale refacerii.”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

22 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.