Remember: Gaz Metan a castigat Cupa Romaniei, la baschet

Azi se implinesc sase ani de cand echipa de baschet Gaz Metan Medias a castigat, pentru prima data, Cupa Romaniei.

Prima reusita a baschetbalistilor medieseni a fost in 8 aprilie 2011. Dupa un meci foarte greu, mediesenii au invins Steaua Turabo, cu o diferenta de 10 puncte, scorul final fiind de 61-71.

Inaintea meciului, antrenorul Bruno Soce declara: „In finala, totul este posibil”, dar, dupa prestatia buna a jucatorilor, trofeul a ajuns, in premiera, in Medias. Deven Mitchell a fost principalul marcator, cu 22 puncte inscrise.

Imediat dupa meci, Titus Nicoara a spus: „A fost un meci senzational, am inceput slab, dar am revenit la final si am fost peste ei”, iar Ionut Dragusin a adaugat: ”Am castigat cu multa daruire si multa, multa munca”.

A doua oara, mediesenii si-au adjudecat Cupa Romaniei, in 7 aprilie 2013.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.