Remember: Focul de la Copsa Mica (video)

Azi se implinesc 84 de ani de la izbucnirea incendiului la Sonda 5 de la Copsa Mica, ce a fost stins abia in 28 martie 1940. Despre acest eveniment am discutat ieri, la Muzeul Gazelor Naturale, cu Dumitru Chisalita.

Mai multe detalii despre focul de la Copsa Mica, cel mai mare incendiu din istoria activitatii gaziere, puteti afla din volumul cu acelasi titlu, semnat de Dumitru Chisalita si Marcel Adrian Piteiu, aparut in anul 2008. Lucrarea a aparut cu sprijnul Asociatiei “St.L. Roth”, al Asociatiei Culturale “Mediasul Nostru” si al Societatii Inginerilor din Domeniul Gazelor Naturale Sibiu si poate fi citita la Muzeul Gazelor Naturale Medias.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.