Remember: Demonstratie anticomunista a mediesenilor in 1989

In aceste zile, se implinesc 26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989. Prin intermediul lui Ioan Polder am reusit sa aflu cateva detalii foarte interesante despre ceea ce s-a petrecut, in acele momente fierbinti, in intreprinderile mediesene si in fata Primariei.

Fostul angajat al intreprinderii 8 Mai povesteste cum muncitorii medieseni au reactionat la aflarea evenimentelor de la Timisoara, cum s-au mobilizat si cum au ajuns sa demostreze contra regimului comunist. Interviul a fost realizat cu cateva luni in urma, dupa proiectia filmului „Libertate in pantofi de copil”.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

61 de comentarii


  1. M-as bucura daca are cineva o fotografie cu lantul facut de oameni din primul rand ; eram acolo ,dar nu din curiozitate…


  2. Frumos si Dureros!


  3. Aveam 15 ani și eram cu un brad în mana în primul rand


  4. La data aia am fost pe un balcon de la Hotelul Central


  5. N-o prea fost asa. La ora 9 deja sunase alarma de incendiu si 8 Mai iesise deja in Strada. Data viitoare cand vreti sa aflati adevarul, contactati-ma!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.