Regal folcloric in Gradina de Vara Traube

Pornind de la dorinta de a contribui la valorificarea amprentei culturii zonale, cu ocazia sarbatorii de Rusalii, Directia Municipala pentru Cultura Medias in parteneriat cu „Traube-Hotel si Restaurant”, organizeaza duminica, 31 mai a.c., in Gradina de Vara Traube, incepand cu ora 17.00, un spectacol folcloric extraordinar.
Regal folcloric
Spectacolul va fi sustinut de solisti deja consacrati in zona Tarnavelor si nu numai, precum: Narcisa Luncan Simon, Luminita Dejan, Eugenia Banea, Viorica Curcean,  Maria Pandea, Aurica Bacea, Ariton Tarnu si Radu Dumitru, acompaniati de ansamblul de instrumentisti ce activeaza in cadrul Salii Traube Medias.
Cu aceasta ocazie invitam iubitorii cantecului popular sa fie alaturi de noi in sustinerea unui eveniment deosebit. Intrarea la spectacol este libera!
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.