Regal de dans: Transylvanian Grand Prix

Transylvanian Grand Prix aduce la Sibiu, intre 25 si 27 septembrie a.c., peste 1500 de sportivi din peste 25 de tari pentru cel mai important open de dans sportiv ce are loc anul acesta in Romania. Evenimentul va avea loc in Sala Transilvania, pe o suprafata de competitie de 24 x 16 metri.

Afis TGP

Pe langa sportivii veniti la Sibiu din toata lumea, Transylvanian Grand Prix aduce peste 30 de arbitri si oficiali internationali si peste 50 de arbitri si oficiali romani, alaturi de presedintele Federatiei Romane de Dans Sportiv, dl. Vasile Gliga, care este si membru in prezidiul Federatiei Mondiale de Dans Sportiv. Toti acesti oficiali ai dansului sportiv mondial vor participa la un congres organizat de Federatia Internationala de specialitate. Congresul se adreseaza arbitrilor si este programat pentru data de 25 septembrie a.c.. Specialisti ai dansului vor pregati arbitri in noile reglementari de arbitraj la nivel mondial.

Ultima zi a Transylvanian Grand Prix aduce publicului un super spectacol de dans sportiv. Pe ringul de dans din Sala Transilvania ii vom putea urmari pe campionii mondiali de ShowDance, Roman Ciflicli si Mirona Gliga. Cuplul de dansatori a castigat titlul suprem la campionatul ce a avut loc la Chengdu, in China. Biletele pentru acest eveniment costa intre 15 si 50 de lei si pot fi achizitionate de la casieria Salii Transilvania in avans si in zilele de concurs.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.