Red Bull Romaniacs ajuta Maternitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu

Asociatia Baby Care a primit, din partea Red Bull Romaniacs, o donatie care va finanta timp de aproximativ trei ani proiectul de screening precoce a malformatiilor congenitale ale inimii, in Maternitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

Baby Care 3

 
Editia 2016 a Red Bull Romaniacs a adus la start concurenti bataiosi si inimosi, dar si un nou proiect caritabil sub egida „Enduro for Romania”. Concurenti din toate colturile lumii au fost invitati sa contribuie cu echipamente uzate, in cadrul unui targ ce a fost amenajat pe bulevardul Corneliu Coposu in timpul prologului competitiei.
 
Echipamentele si suvenirurile oferite de echipa Red Bull Romaniacs au fost scoase la vanzare in scopul de a aduna o suma de bani care sa fie apoi donata Asociatiei ”Baby Care”, pentru proiectul de detectare precoce a malformatiilor congenitale ale inimii, in Maternitatea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Proiectul implica achizitionarea de pulsoximetre si consumabile necesare depistarii precoce a malformatiilor congenitale ale inimii, inca de la nastere.
“Dat fiind ca in Maternitatea din Sibiu sunt ingrijiti aproximativ 2700-2800 de nou-nascuti in fiecare an, estimam ca suma de 26.675 lei colectata la targul de echipamente si suveniruri va asigura desfasurarea acestui proiect pentru aproximativ trei ani. Astfel, generozitatea concurentilor, spectatorilor si organizatorilor va ajuta la evaluarea a aproximativ 8000 de nou-nascuti”, spun reprezentantii asociatiei sibiene.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.