Recycling Rocks! azi la Sibiu cu Cargo si Domino

Sibienii vor avea azi prilejul sa sarbatoreasca lansarea unui nou serviciu in aceasta seara la concertul Recycling Rocks!“, cel mai green eveniment al anului, incepand cu ora 19.00, in Piata Mica din Sibiu, alaturi de Domino si Cargo. 

Recycling rocks

Sibiul se alatura azi Retelei Nationale de Colectare, un proiect initiat de Asociatia RoRec in parteneriat cu autoritatile locale pentru crearea unei infrastructuri de colectare a deseurilor provenite din echipamente electrice si electronice (DEEE) accesibila unui numar cat mai mare de cetateni.

Centrul de colectare DEEE din Sibiu va fi inaugurat  astazi și este al 26-lea din Reteaua Nationala de Colectare RoRec. Acesta este situat in Sibiu, pe strada Henri Coanda (langa Trans Agape) si ofera un serviciu coerent pentru sibienii care vor sa renunte la deșeurile electrice in mod corect, respectand comunitatea din care fac parte, legislatia și mediul inconjurator. In plus, centrul de colectare de la Sibiu va fi primul din Romania 100% ”green”, pentru ca energia electrica necesara este asigurata printr-o baterie de panouri fotovoltaice, cu gestiune automata.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.