Raport de activitate CSM Mediaş 2020

Clubul Sportiv Municipal Medias şi-a publicat pe site raportul de activitate pe anul 2020.

“Deși în anul 2020 sportul a avut mult de suferit din cauza pandemiei de COVID-19, sportivii legitimați ai Clubului Sportiv Municipal Mediaș, alături de antrenorii lor, au participat la o serie de competiții sportive de anvergură, desfășurate la nivel național.

Antrenamentele, efortul susținut, seriozitatea și sacrificiul depus de sportivii și antrenorii lor, au adus o serie de rezultate.

Secția sportivă Tenis de masă:

Prin îndrumarea antrenorilor Sterea Viorel și Dan Daniel, în anul 2020, sportivii clubului au obținut următoarele rezultate:

Campionatul Național echipe Seniori divizia B tur – retur: băieți locul I și la fete locul III.

Promovarea echipei de băieți în liga superioară, respectiv în Divizia A Seniori.

Campionatul Național echipe Seniori divizia A tur băieți locul I.

Campionatul Național echipe Seniori divizia B tur fete locul II.

Secția sportivă Șah:

Prin îndrumarea instructorului Deliman Emil Aurel, la turneele susținute în anul 2020, sportivii clubului au obținut rezultate meritorii, competițiile și antrenamentele desfășurându-se online.

La competiția ”Cupa Ager – online” s-au obținut locurile I, și 2 locuri II, feminin și masculin, atât la ciclul primar, ciclul gimnazial cât și la liceu.

La competiția ”Șah Online – Open Epoli”, sportivii au ocupat 2 locuri I la băieți.

La Campionatul Național Școlar de Șah “Elisabeta Polihroniade” 5 sportivi au ocupat locul I, un loc II, și un loc III atât la băieți cât și la fete.

Secția de fotbal în sezonul competițional 2019-2020 a participat la campionat cu 3 echipe de juniori, ocupând locul 3 la Under 9, locul 4 la Under 11 și locul 6 la Under 13.

Echipa de baschet în sezonul competițional 2019-2020 a activat în Liga Națională de Baschet Masculin seniori, grupa valorică B, unde au ocupat locul 10 din 16 echipe.

Rezultatele obținute de aceștia reprezintă o dovadă evidentă că la Mediaș există o pepinieră care are rolul de a asigura viitorul sportului medieșan și de a avea în prim plan un țel unic: performanța, fapt pentru care le mulțumim”, spun cei de la CSM Mediaş.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.