Radio Ring Medias receptionat in sudul Finlandei

Ieri am primit un e-mail din partea unui radio-amator  din Finlanda cu un raport de receptie.

” Salutari din Naantali, Sudul Finlandei!

Numele meu este Harry Kujala si lucrez pentru trei radiouri comerciale locale ca si Manager de Programe. De asemenea, sunt un pasionat radio-amator, iar printre altele, ascult statii de radio FM din alte tari in timpul conditiilor speciale de propagare ionosferica! Printre asemenea inregistrari am gasit una despre care cred ca este de la radioul dumneavoastra. Receptia am realizat-o in orasul meu – Naantali – in Sud-Vestul Finlandei, langa Turku !! Aceasta inregistrare am realizat-o pe data de 6.6.2010 pe frecvenţa de 90.2 MHz la ora 13.03 – ora Romaniei. (Interferenţa de la Kiss FM, Romania??)”

Harry Kujala lucreza pentru statii comerciale locale din 1986. Aceste statii sunt localizate in zona oraşului Turku – SV Finlandei – Radio Auran Aallot (90.5 MHz –format pop-rock), Radio Melodia (89.0 MHz muzica finlandeza plus oldies) si un mic post pentru tineret – Zoom FM. Dupa ce am ascultat fisierul mp3 trimis, am confirmat ca inregistrarea este din programul Radio Ring.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.