Radio Ring Medias implineste 18 ani

Maine este zi de sarbatoare pentru Radio Ring Medias. Postul de radio implineste 18 ani de activitate. In anul 1997, pe data de 12 iulie, mediesenii primeau in casele lor “Un Adevarat Prieten” . In acel moment, ma aflam in concediu la Geoagiu Bai si am aflat vestea de la un fost consilier local. Dupa cativa ani, m-am alaturat si eu echipei Radio Ring si astfel, de mai bine de 15 ani, suntem impreuna pe 90,2 FM.
Radio Ring 18 ani
In cei 18 ani, in mass-media au fost foarte multe schimbari, atat la nivel national, cat si local. Inevitabil, acest lucru s-a intamplat si la Radio Ring. In tot acest timp, am avut placerea sa lucrez aici cu profesionisti adevarati, iar colaborarea continua cu o echipa de calitate, care este, in cel mai pur sens al cuvantului, “Un Adevarat Prieten” al mediesenilor.
Ii felicit si le multumesc tuturor celor care au lucrat sau au colaborat, in acesti ani, cu Radio Ring! In urma cu cateva luni, Consiliul National al Audiovizualului a prelungit postului de radio licenta de emisie pentru inca noua ani: avem, deci, un motiv in plus sa ciocnim un pahar de sampanie comandat special de la Bauturaonline, pentru aceasta zi de sarbatoare. La multi ani, Radio Ring Medias!
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.