Proiectul „Saptamana povestilor” la Medias

 Proiectul „Saptamana povestilor”, realizat cu ocazia Zilei Internationale a Cartii pentru Copii, se va desfasura in perioada 1-5 aprilie 2013, in intervalul orar 9:30–11:30, la Biblioteca Municipala „St.L.Roth” Medias,- Sectia copii.Amintiri_din_copilarie

Luni, 1 aprilie, elevii cls. a III-a B, insotiti de profesor pentru invatamantul primar Florea Marcela, sunt invitati sa vizioneze filmul „Amintiri din copilarie”, de Ion Creanga.

Marti, 2 aprilie, „Lumina invierii in suflet de copil. Traditii si obiceiuri de Pasti. Aranjarea mesei de Pasti”- un proiect cultural ce se doreste un izvor de cunoastere, de bucurie si satisfactie care sa le creeze copiilor o stare de buna dispozitie si de armonie interioara, favorabila  legaturii lor cu semenii si cu lumea inconjuratoare. Participa prescolari si scolari, insotiti de prof. Ana Boariu, Scoala Gimnaziala ”C-tin Ioan Motas” Medias, educ. Cosmina Fulea, Gradinita Nr.5  Medias si preot dr. Circa Ioan-Adrian, Biserica “Sf. Treime” Medias.

 Miercuri, 3 aprilie, elevii cls.a V-a de la Scoala cu clasele I-VIII Nr.7 Medias, insotiti de prof. Daniela Jica, ii vor incanta pe prichindeii de la Gradinita “Bucuria Copiilor”, educ. Victoria Ciulea, cu mini-scenete din lumea lui I.L.Caragiale.

Joi, 4 aprilie, ne vor vizita cls. a VI-a, Scoala cu clasele I-VIII Nr.3 Medias, insotiti de prof. Marmandiu Petronela si prichindeii de la Gradinita Nr.12, educ. Adina-Maria Pusca.

Pentru ca miroase deja a vacanta, ultima zi, cea de vineri – cls. a VII-a A si VII-a B de la Scoala „H.Oberth” Medias, prof. Carmen Matei – va fi dedicata primaverii si lui Tudor Gheorghe cu „Primavara simfonic”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.