Proiectul – Reabilitare/Modernizare Școala Gimnazială Nr. 4 Mediaş

Primăria Municipiului Mediaș participă la proiectul „Îmbunătățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România-II“. Unul dintre obiective care a primit finanţare este proiectul de reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 4.

Proiectul „Reabilitare/Modernizare Școala Gimnazială Nr. 4“ are o valoare de 13.034.644,17 lei cu TVA și prin implementarea acestuia se va realiza o unitate de învățământ care să ofere condiții corespunzătoare educării copiilor din ciclul preuniversitar. Astfel, se dorește extinderea, reabilitarea, modernizarea, precum și dotarea materială a Școlii Gimnaziale nr. 4 cu mobilier și echipamente didactice specifice.

Se vor executa lucrări de consolidare a structurii de rezistență, construirea unei săli de sport, reabilitarea instalațiilor electrice, sanitare, termice, sisteme alternative de producere a energiei electrice, sistem de supraveghere video și sisteme de detecție și alarmare.

Prin proiectul de modernizare a clădirii cu funcțiune de învățământ se va crea o infrastructură educațională care să garanteze accesul deschis și nediscriminatoriu al copiilor din localitate și din localitățile limitrofe, având ca efect creșterea calității actului educațional, în beneficiul elevilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.