Proiectul – În lectura Scriitorului

Zilele trecute a debutat proiectul „În lectura Scriitorului”. Proiectul este iniţiat de Primăria Municipiului Mediaș prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Sănătate, Tineret, Sport, Turism, Relaţii Publice și Relația cu O.N.G. ce se va desfășura prin intermediul Bibliotecii Municipale „St.L. Roth” cu scopul de a promova lectura, valorile locale și scriitorii medieşeni în rândul tinerilor.

“În urma pandemiei am considerat că avem nevoie de o viziune nouă și am decis ca scriitori medieșeni să citească din cărțile lor astfel încât toată lumea să-i recunoască şi să-i descopere ascultându-le opera. În cazul scriitorilor decedaţi am rugat diferiţi oameni de cultură să lectureze din opera acestora. Considerăm că legătura cu autorii este esenţială, iar acum, în mediul online este mult mai uşor să-i întâlneşti, să-i vezi şi să-i asculţi.

În primele ediții ale acestui proiect ne vor fi alături și vor lectura domnul viceprimar Dan Sima, domnul Mircea Hodârnău, doamna Maria Stănescu și domnul profesor Csiki Attila”, spun organizatorii.

Inregistrarile video sunt postate pe pagina de facebook https://www.facebook.com/mediascultural

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.