Proiectul – Gătit în Cuptorul Solar

Asociația Energia Inteligentă în colaboare cu Muzeul Gazelor Naturale și Mercure Binder Bubi Mediaș, având ca sponsor OMV Petrom, va organiza în data de 22 iunie 2022, începând cu ora 11:00, în curtea Muzeului Gazelor Naturale din Mediaș, proiectul Gătit în Cuptorul Solar.
Șase echipe din cadrul liceelor medieșene s-au întrecut în realizarea celor mai bune cuptoare solare pentru prepararea hranei care urmează să fie testate în cadrul primului eveniment de acest gen din România. Prin proiectul „Gătit în cuptorul solar” Asociația Energia Inteligentă vrea să tragă un semnal de alarmă asupra caracterului limitat la resurselor energetice clasice și asupra nevoii crescânde de a arăta mai multă deschidere față de sursele sustenabile de energie.
Juriul îl va avea ca invitat pe Marius Urian-Masterchef. Domnul Marius Urian a participat la concursuri naționale și internaționale. Amintim câteva dintre locurile obținute: locul I la Campionatul Național de Gătit din Cluj, locul I la Campionatul Național de Gătit din București, Locul 4 la Cupa Mondială de Gătit din Luxemburg.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.