Proiectul e-Bibliotecar la Sibiu

Bibliotecarii publici din judetul Sibiu au oportunitatea de a-si dezvolta si certifica aptitudini de lucru in mediul informational electronic. Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu se numara printre cele 10 biblioteci publice din tara in care se deruleaza proiectul e-Bibliotecar. Aptitudini pentru Bibliotecarul Modern organizat de ANBPR (Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania) in parteneriat cu ECDL Romania.

EBOOKS

Bibliotecarii din toate bibliotecile publice din judetul Sibiu (municipii, orase, comune) pot solicita certificarea oficiala a competentele digitale la standard international pentru profilul ECDL, reusind in acest fel sa se inscrie in directia de redefinire a bibliotecilor ca spatii active care beneficiaza de aria tehnologiilor digitale. La nivel national, proiectul este orientat spre dezvoltarea competentelor digitale pentru 1.000 de bibliotecari si personal auxiliar din bibliotecile publice din reteaua ANBPR.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.