Proiectii 3D pe fatada Muzeului Brukenthal

Zece echipe internationale se vor intrece , incercand sa impresioneze sibienii prin calitatea efectelor video si audio in cadrul unui concurs international de proiectii 3 D pe fatada Muzeului Brukenthal. Evenimentul va avea loc vineri, 11 septembrie a.c., orele 21.30-23.00. Tinerii artisti din Olanda, Italia, Romania, Mexic, Germania, Ungaria si Slovacia vor evolua sub „bagheta” arhitectului Mihai Baba de la Visual Skin.

3dmapping sibiu

Tehnica videomapping-ului face ca o cladire sa se miste, sa se transforme sau chiar sa dispara.  Odata luate masurile si relieful cladirii care va servi drept „ecran”, proiectia se adapteaza fatadei si transforma fiecare detaliu într-un afisaj video dinamic. Proiectoarele de ultima generatie si software-ul de specialitate sunt folosite pentru a deforma si masca animatia proiectata, pentru a o face sa se potriveasca perfect peste contururile cladirii. Rezultatul final este o instalatie audio-vizuala care impresioneaza de fiecare data.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.