Proiectia filmului “Parking”

Cel mai nou film realizat de Tudor Giurgiu are premiera azi la Sighisoara. Proiectia filmului “Parking” se desfasoara la Sala Mihai Eminescu de la ora 19:00.

PARKING, un film de Tudor Giurgiu, inspirat din bestseller-ului ,,Apropierea’’, de Marin Malaicu-Hondrari.

In distribuiie: Mihai Smarandache, Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Carmen Florescu. Distribuit de Transilvania Film.

Sinopsis

Adrian, un poet din Sangeorz-Bai, emigreaza ilegal in Spania anului 2002. Ajuns in Cordoba, se angajeaza paznic de noapte intr-un parc auto, iar existenta lui penduleaza intre imposibila poveste de dragoste cu o cantareata spaniola si dorul de casa, de familie. Calatoria lui in cautarea marii iubiri se va transforma intr-o poveste surprinzatoare, sensibila si plina de provocari.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.