Proiect de promovare turistica a comunei Axente Sever

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Transilvania Mea, cu sediul in Axente Sever a depus spre finantare la Grupul de Actiune Locala Podisul Mediasului, in cadrul masurii 313 Incurajarea activitatilor turistice, proiectul “Promovarea comunei Axente-Sever ca destinatie turistica”.

Proiectul isi propune valorificarea potentialului natural si cultural al zonei Axente-Severe, Agarbiciu, Soala pentru cresterea atractivitatii turistice si a potentialului de dezvoltare economica. De asemenea proiectul are in vedere promovarea traditiilor cultural, organizarea sau facilitarea accesului turistilor la evenimente, festivaluri culturale traditionale, vizitarea unor ateliere mestesugaresti si expozitii de obiecte traditionale.

Bugetul total al proiectului este de 9464 Eur iar durata de realizare este de 6 luni. Proiectul a fost elaborat de Erudis Consulting SRL din Brasov impreuna cu Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Transilvania Mea.

Detalii am aflat  de la Feri Teglas in cadrul interviului pe care il poti vedea mai jos.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.