Proiect de 40.000 de euro, castigat de comuna Atel

Comuna Atel a castigat un proiect in valoare de 40.000 de €. Proiectul  va fi implementat la Dupus si Atel cu finantarea europeana prin Asociatia GAL Podisul Medias pe “Masura 313 – incurajarea si dezvoltarea turismului”.

sigla GAL

“Prin proiectul numit TRASEE PANORAMICE dorim sa dezvoltam o infrastructura turistica in mediul rural, acesta fiind un proiect pilot.In cadrul acestei actiuni se vor instala indicatoare de orientare si informare, refugii turistice si puncte de informare turistica , banci, rastele pentru biciclete, harti cu traseele pentru – biciclete, drumetie si mountain-bike” spune  Willhelm Cristian Schuster. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.