Proiect antidrog initiat de bloggerii medieseni

In urma evenimentelor din Medias referitoare la actiunea DIICOT, bloggeri medieseni reactioneaza. La decernarea premilor Medias Blog Awards 2010, Ioan Ivan a lansat o propunere de proiect avandca tema combaterea consumului de droguri.


„A trecut „Let’s do it Medias” si am dovedit cu totii ca putem deveni o forta . Eu cred ca a sosit momentul sa ne implicam si in acest caz. Astept propuneri si intr-un viitor apropiat sa lasam proiectul „Stop drog, alege Viata” scrie Nelu pe blogul sau. Deocamdata am raspuns la apel impreuna cu Adrian Mladin si asteptam si alti bloggeri  sa se alature proiectului.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

5 comentarii


  1. Proiectul e interesant, dar SINCER treaba asta cu droguriile a fost batuta si razbatuta de 100 de ori, toti tinerii sunt satui sa tot auda „Drogurile-s naspa”!


  2. Alex ai auzit tu că în oraşul nostru a avut loc vreo discuţie în acest scop? Pentru mine, în calitate de părinte, gradul de saturaţie al tinerilor privind conştientizarea consumului de droguri (indiferent de care sunt ele)este irelevant. Există foarte multe riscuri ca tinerii medieşeni să devină victime ale acestui viciu.


  3. pai s-au facut in Medias in ultimi ani cateva campanii, plus la scoala(cel putin in cazul meu) de pe clasa a5-a se tot vorbeste de subiectul „droguri, alcool, tigari”


  4. Ma alatur cu cea mai mare placere Mirceo! Cu atat mai mult iti stau la dispozitie cu o bogata arhiva de informatii avand in vedere ca am participat la asemenea campanii, din pacate realizate in alte localitati. Ma bucura nespus de mult initiativa asta:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.